Underlätta för jobbet med webbsajten

Det finns många sätt att underlätta för jobbet med webbsajten hos ett företag. Vad som står helt klart, är att det hela tiden finns jobb att göra. Antingen handlar det om att svara på e-post, medan det andra gånger handlar om uppdateringar och marknadsföring. Kanske är du en av de moderna företagarna, som gör allt sitt jobb direkt i mobilen.

För att det ska bli så enkelt som möjligt, finns det massor med mobiler och applikationer. Till exempel, kan du hitta smidiga lösningar direkt online.

Applikationer som underlättar arbetet med webbsajten

När du gör allt jobb i mobilen, är det applikationer du ska använda dig av. Egentligen samma produkter som kallas programvara till datorer.

För alla företagare som vill svara på e-post snabbt och smidigt, finns det en rad olika e-postklienter att ladda ned helt gratis.

Vid jobb med marknadsföring, finns massor med olika onlinetjänster. En av de mest kända är Mailchimp. Här får du tillgång till gratis version, men om du väljer att uppgradera får du kraftigare verktyg för marknadsföring.

Välj rätt mobil för jobbet

Att välja rätt mobil för jobbet är också viktigt. Här ska du välja mobil eller en surfplatta med en stor skärm. På så sätt underlättar du arbetet, med ett bredare synfält.

You may also like...