Fyll på med bläckpatroner och kontorsmaterial

En av de mest använda resurserna på ett kontor är skrivaren och dess tillbehör. För att kunna fortsätta använda skrivaren behöver du bläckpatroner och papper.

Vilken typ av bläckpatron du bör köpa beror på några faktorer såsom vilka färger du vill skriva i, eller om du bara vill skriva svartvita dokument. En annan ännu viktigare faktor är att patronen passar din skrivare, då några skrivare har något annorlunda kopplingar för bläckpatronerna. Vad du än letar efter kan du handla online.

Färg eller svartvitt

Många nöjer sig med svartvita utskrivningar, speciellt när färgerna på papperna som skrivs inte har någon direkt betydelse och där dokumenten endast eller till störst del består av enkel text. Många skolor och kontor som vill spara pengar använder även svartvita patroner då färgpatroner innebär högre kostnad. Är färgerna i dokumenten av stor betydelse är det rekommenderat att spendera lite mer för att möjliggöra utskrivning i färg.

Formfaktor

Olika skrivare har något olika patroner, vilket betyder att du behöver hitta en bläckpatron med samma formfaktor som din skrivare. De flesta skrivare har en liknande formfaktor för sina patroner och så länge det är samma märke så är det hög chans att patronen passar, men kolla för säkerhets skull.

You may also like...