Så skapar du ett smart hem

Smarta hem blir alltmer populärt. Tänk själv att kunna styra allt från belysning och värme till rullgardiner och musik med hjälp av din mobiltelefon eller rösten. Tekniken inom området utvecklas snabbt just nu och det tillkommer fler och fler intressanta lösningar på marknaden.

Lösningar och leverantörer

Bland annat har Google och Samsung tagit fram koncept för det smarta hemmet som gör det enkelt att skapa en helhet av olika apparater och prylar. En annan känd leverantör inom området är Plejd som fokuserar på smarta lösningar för belysning. Med hjälp av Plejds lösningar kan du styra din belysning med hjälp av olika förinställda scenarier och tidsfunktioner.

Bygg upp ditt smarta hem

Börja gärna i liten skala när du ska bygga upp ditt hem. Exempelvis kan du installera smart belysning eller köpa en Google Nest som låter dig styra media med hjälp av rösten. Men fundera gärna från början på vilka lösningar du vill bygga ut med så att du väljer rätt leverantör. Det underlättar nämligen om du inte blandar lösningar från olika leverantörer. Handla online och lycka till med att bygga upp ditt smarta hem, du kan se fram emot ett betydligt bekvämare och smartare vardagsliv!

You may also like...