Tillbehör till din nya MacBook

När du har köpt en ny MacBook vill du givetvis också ta hand om den på bästa sätt. En MacBook är dyr i inköp och det är inte roligt om den skulle råka gå sönder eller bli skadad på något sätt.

Därför kan det alltså vara bra att investera i tillbehör som skyddar den, så att den håller längre. Det finns även bra shoppar online som man kan besöka för att handla tillbehör till MacBook.

Använd ett säkerhetsglas

För att skydda skärmen på din MacBook finns det säkerhetsglas som du kan köpa. De skyddande glasen är tunna och är inte ens en millimeter tjocka. Skyddsglasen finns i lite olika modeller och kan vara tillverkade i exempelvis härdat glad eller ett så kallat hybrid glas.

Det skyddande glaset är också väldigt lätt att montera på skärmen på din laptop. Och det är en väldigt bra investering som ger ett bra skydd mot repor och sprickor eller att skärmen rentav går sönder.

Köp ett skal till din MacBook

Om du vill ge din nya MacBook riktigt gott skydd så ska du köpa till ett skyddande skal. De finns i flera snygga modeller och är så tunna att det knappt syns att du har ett skal på datorn. Skalen är givetvis också utformade för att passa modellen på din MacBook perfekt.

You may also like...