Köp de programvaror du har behov av

Eftersom de flesta program ständigt släpper nya uppdateringar på programvaror gäller det att vara med och hålla sig uppdaterad.

När du köpt dig din nya mobil eller dator kommer du troligtvis att få med dig en del program att installera. Men ofta finns det andra programvaror som du kan komplettera med. Bland annat kan det handla om ord- och bildbehandlingsprogram, webbläsare eller musikspelare. Vilket program du än söker efter så kan du köpa det smidigt på CDON.

Skydda dig mot nätkriminalitet

Du har säkert hört talas om bedragare som finns på internet, kanske du dessutom har blivit utsatt för dem. I de flesta fall använder de sig utav falska webbsidor som de vill att du ska besöka och registrera dig på.

Nätfiske

Det här innebär att du får ett sms eller mejl av en utsändare som utger sig för att komma från ett företag eller en myndighet. Eftersom människor generellt sätt ofta har högt förtroende för dessa är det en bra strategi. Oavsett om det är från polisen, skatteverket eller postombud så vill de alltid att du ska klicka på en länk.

Ett sätt som du kan använda dig utav för att avslöja dem. Är att titta om webbadressen börjar på ”https” istället för ”http”.

You may also like...